Via een eigen opgang heeft u toegang tot het appartement. De woonkamer heeft een gloednieuwe open keuken met vaatwasser, koelkast en magnetron/oven. Via de woonkamer heeft u toegang tot een apart toilet. Aan de linkerkant bevindt zich een van de twee slaapkamers met twee aparte bedden en een bank die u als derde bed kunt gebruiken. Naast de slaapkamer bevindt de badkamer met twee wastafels, een toilet en een douche/bad. De tweede slaapkamer aan de andere kant van de badkamer heeft twee aparte bedden, en een kleine lounge. Als u meer bedden nodig heeft, laat het ons weten.

In de woonkamer bevinden zich zitbanken, eettafel voor 6 personen, een werkruimte met bureau en een televisie. De twee openslaande glazen deuren in deze kamer geven toegang tot het ruime terras. Vanaf het terras kunt u de tuin en het zwembad bezichtigen.

Mijn moeder woont in het bovenste gedeelte van de woning. Zij  is beschikbaar voor vragen of eventuele benodigdheden. Ik zelf woon in Nederland in ben ongeveer elke drie maanden in de villa.

Voorzieningen:

Woonkamer: 1

Open keuken: 1
Slaapkamer: 2
Toilet: 2
Badkamer: 1
Douche / bad 1
Wastafel 2

Ruime parkeergelegenheid
Wasmachine
Wifi
TV
Handdoeken
Beddengoed
Strijkijzer

Huisdieren toegestaan
Gezins/kindvriendelijk
Toegankelijk met rolstoel